Linkse leugens, maar een rechtse wending

Het Westen wordt bedrogen door linkse media. Nederlanders zijn volkomen onwetend over wat er bezig is te ontwikkelen. Zelfs Reformatorisch-Dagblad lezende christenen zouden nog voor die verschrikkelijke agressief linkse Obama en Clinton zijn, niet beseffend dat ze alle christelijke waarden uitroeien. Het liberale blok heeft zich ontplooid als een compleet desastreuze macht over het christendom. En de media heeft de mensen in de greep alsof ze met deze humanistische waarden goed bezig zijn. Maar er lijkt verandering op komst!

Ondertussen zijn ze uit op oorlog met Rusland. Dat ze 300.000 man op verhoogde activiteit naar de grens met Rusland interesseert niemand. Dat Nederland in de Middellandse zee een Russisch vliegdekschip bespioneert weet nauwelijks iemand. De Russen hebben dat geklungel een uur aangezien en toen hebben de die onderzeeboot maar verjaagd. Op zich natuurlijk logisch dat dit niet te voren bekend is. Maar waarom doet Nederland dit? Wij weten niet wat er gaande is, dan alleen een discussie over zwarte piet. Een Amerikaanse nieuwslezer beklaagde zich er over dat Putin zijn opmerkingen over het Westen en haar gevaarlijke anti Rusland tendens, niet in het nieuws worden weergegeven. “The issue of a world major leader is not in our news.” Hopelijk zijn Putin en Trump zo slim dat ze het kunnen sussen. Het raakt tijd dat die agressieve linkse antichristelijke machtsblokken die het Europese volk in de afgrond storten, worden gestopt. En er verandert wat!

Het lijkt erop dat we in het belangrijkste kantelpunt van de tijd zijn aangekomen, het aanbreken van het Messiaanse rijk. Dat is een donkere nacht waarna het licht aanbreekt. Zoals het land Israel ontstond na de shoa, na de 2e wereldoorlog. Dat is daar ook onderdeel van. Maar daarna stortte de wereld en de kerk in geestelijk bankroet. En nu leven we onder machten die antichristelijke politiek willen uitoefenen.

En ineens is Trump gekozen als president. Tot grote vijandschap van het grote liberale linkse blok. Nu zijn we een paar weken verder en grote bedrijven als Facebook en Google willen bepaald nieuws als “fake news” (lees: rechts nieuws) gaan labelen. Ze zijn echt bang geworden dat ze hun liberale waarden gaan verliezen. En ja, ik dank God dat ze het gaan verliezen. Moge die tijd aanbreken!

Het lijkt er wel een beetje op. Blijkbaar zijn er nog heel wat (christelijke) Amerikanen die genoeg hebben van die linkse politiek. Dat blijkt o.a. uit deze video. Rechtse nieuws websites hebben relatief meer kijkers en volgers dan de grote jongens zoals CNN. Op een bijna wonderlijke manier spreken heel wat mensen zich nu ineens heel anders uit dan wat de linkse media ons doen geloven. Er is dus een verandering gaande. En dat ten goede. In tegenstelling tot de Obama office, is de Trump office wel positief naar Israel. En naar Rusland niet te vergeten, dat zou een 3e wereldoorlog kunnen afwenden. Hopelijk gaan we eindelijk betere tijden tegemoet! We hebben het hard nodig.

Advertenties

4 thoughts on “Linkse leugens, maar een rechtse wending

  1. In mijn droom is Jezus verschenen…en de liefde die hij uitstraalde is niet met woorden te omschrijven……..ik heb de linkerflank altijd gewantrouwd…mijn mening is dat de meeste volgers een realiteits-defect hebben….alles wat deze partijen ambieeren pakt paradoxaal uit…ik zie dit omdat ik een HSPer ben met dus een zeer heldere geest……alles wat de meeste partijen incluus vvd zijn leugens..alles is gemannipuleerd….geldschepping,ja zelfs een goede economie kun je kopen..dit om de mensen om de tuin te leiden……verder wens ik alle Joodse mensen Shalom..en zal jullie onvoorwaardelijk steunen…net zo goed als dat ik de nieuwe tempel steun…..ik ga dit jaar naar Israel..my beloved country….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.